Att ha bullfest

Postat i Okategoriserat kl. 21:26 av | Skriv/Läs kommentarer(1) |

Nu är årets lussebullar bakade! Fick hjälp av sambon och tillsammmans gjorde vi både "vanliga" och glutenfria! De verkar ha blivit bra, kanske inte så vackra dock ;)

Nästa helg får man ta fram julpyntet/belysningen!! Åh vad jag längtar!!!

Annons:

Skriv/Läs kommentarer

  • Mia 2013-11-25 Åh så gott!! Emma och jag ska baka till helgen är det tänkt!! Ska bli så kul att se ert pyntande när vi kommer upp!! Vi tänkte nog försöka slänga upp det imorgon men tänd till helgen kanske. Det är såååå roligt och mysigt varje år!! Hälsa sambon och ge honom en kram från syrran!!

    Svar:

    Hihi..måste sätta fart här med pyntandet i helgen ;) Har längtat men ändå försökt hålla mig sålänge som möjligt, men det är ju verkligen så mysigt med all extra belysning som blir! Imorgon så :-D Hoppas bakningen går bra!! A hälsar så mycket tillbaka (fast det skrev jag i din blogg kom jag på nu haha)!

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin