Att gå från kaffe till kaffe

Postat i Okategoriserat kl. 21:22 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Säg hej till vår nya kompis Pixie. Hen brygger finemang hittills (okej vi har bara testat varsin kopp). Trots att jag är brakförkyld så känner jag smaken ganska bra.

Är en extrem storleksskillnad på denna apparat och den gamla. Var tvungen att flytta den från förra "kaffemaskinsplatsen" då den liksom försvann i hörnet.

Kände att vi gjorde en sjukt bra deal. Webbpriset var 400:- mindre än i butik vilket jag frågade om, så de gav oss det lägre priset direkt. Sen visade det sig att man fick kaffe för ett värde av 350 spänn då de har påbörjat något specialerbjudande nu. Tack och bock säger jag. Kändes nästan som att maskinen blev gratis, inte många hundralappar blev det iaf! Det lönar sig alltså att kolla webben först!

Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin