Att fylla på kaffeförrådet

Postat i Okategoriserat kl. 17:05 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Häromdagen blev det som en mindre julafton när vårt kaffe anlände! Hurra!

Piggar nu upp köket med lite färg ;)

Hursomhelst så slängde jag ett snabbt öga på följesedeln och då upptäcker jag att de har packat fel! Så jag ringer Nespressos kundservice som förövrigt var läskigt trevliga och tillmötesgående på ett nästintill amerikanskt kundservicevis. De bad om ursäkt och skickade vaniljkaffet som de hade missat! Två dagar senare hämtade jag ut det på posten (det kaffe som vi råkade få istället för vaniljen fick vi behålla). DET här kallar jag kundservice. Mycket imponerad!

Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin