Att ha måndagsreflektioner

Postat i Okategoriserat kl. 18:30 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Det nalkas storm har jag fått höra idag. Måste bli bättre på att kolla nyheterna.

Men har iaf allldeles precis plockat in infravärmaren ifrån balkongen. Dumt att ha sådana saker ståendes där.

Annars sitter jag f n med halsont och väntar på att en potentiell köpare av min kaffemaskin ska komma. Hoppas, hoppas att jag får den såld! Den är hur fin som helst, bara lite omständig då den inte är automatisk.

Dagarna rullar som bekant på. Vi hade en snabbvisit av delar av sambons familj här vilket var supermysigt och trevligt men kanske något för kort. Så det är tur att de kommer i december igen :-) (snart är vi faktiskt där, m a o jul, vilket för tankarna direkt till julklappsköp - det är dags att börja!)

Var nyligen även på bröllop vilket var jättemysigt även om sambon var småsjuk och jag uppenbarligen hade något i kroppen som nu tagit sig fram.

--------

Och nu blev kaffesmaskinen. Känns något vemodigt (får man säga så om en materiell sak?) men man kan inte ha kvar saker bara för att de är snygga eller att man gör en kopp kaffe någon gång ibland. Förhoppningsvis har den kommit till en ny, glad ägare nu!
Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin