Att ha haft helg

Postat i Okategoriserat kl. 22:32 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Herregud vilken härlig helg! Den inleddes med "halv åtta hos oss" då vi bjöd på amerikanskt tema. Peanutbutter/jam-snittar, pumpasoppa, pulled pork och (inte så amerikansk) marängsviss. Mycket trevligt och gott men mådde inte hundra dagen efter! Blev bortskämd och fick fantastiskt vackra blommor av gästerna!

Lördagen bjöd på ansiktsbehandling (somnade nästan) god utelunch och lite titt i butiker. Sedan drog karln till uppsala och jag och M till hundrastgården där han lekte som en tok med en mycket fin husky!

På söndagen blev det långpromenad ute (herregud så vackert det är ute nu!), sedan kommer A hem med en jättebukett med rosor (herregud igen, vad bortskämd jag blir!) så nu är hela hemmet fyllt med vackra blommor känns det som! På eftermiddagen blev jag bak- och fixarsugen. Det resulterade i en massa knappar till sänggaveln, en rengjord tegelsten från riga och en glutenfri kladdkaka som blev förvånansvärt bra. Men nu är det jobb som gäller igen ett par dagar men känner att energin hamnat lite på pluskontot efter denna underbara helg, hoppas er var densamma!

Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin