Att vardagsförhandla och springa

Postat i Okategoriserat kl. 20:10 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Prutade nyss på bauhaus. 25 spänn:-! De bjöd på en kapning av skiva eftersom vi fick vänta så sjukt länge. Försöker dra nytta av alla sådana tillfällen och vända dem till något lite bättre iaf ;-).

Förövrigt så har jag idag sprungit min absolut första mil!! Med risk för att skryta (okej det är ju ändå min blogg där jag styr innehållet så man behöver ju inte läsa om man inte vill men ändå ;-)) så är jag väldigt stolt över mig själv! Det känns jättejättejättekul att ha fixat det! Förvisso var det en del nedförsbackar och stopp påvägen i form av rödlysen men jag är mycket nöjd ändå, en milstolpe så att säga!

Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin