Att tänka på fötterna

Postat i Okategoriserat kl. 15:21 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Hittills idag har det inte blivit många knop gjorda. Har varit på en entimmes promenad med M (nu mår han jättebra igen, tack gode gud eller ngn däruppe/därnere) och klippt till gardiner. Nu väntar jag på att få kila ned på fotvård. Stackars människor som får ta hand om mina fötter.. Bara efter löpturen igår så drog jag på mig två rätt stora blåsor :S

När vi ändå pratar fötter så har jag under typ hela mitt liv(?) haft förhårdnader/liktornar på tårna.. Nu har jag fallit offer för reklamen och köpt en sådanhär:

Lyckades vardagsförhandla ned den med 10% också eftersom apotekspersonalen inte kunde svara på mina frågor eller vad produkten innehöll. Jag frågade efter utvärderingsrabatt så jag tänkte mig maila dem min utvärdering sedan. Tack Apoteksgruppen ;).

Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin