Att se serien som alla pratar om

Postat i Livet därtill kl. 21:35 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Bestämde mig för att hyra "Torka aldrig tårar utan handskar". Sagt och gjort.. Efter lite trixande med ljudet så fungerade det klockrent. Hyrde ifrån film2home.se. Det enda som kanske var lite tråkigt, förvisso inte film2homes fel, var att det kom eftertexter och intro efter/inför varje del. Men vad bra den var!! Kan verkligen rekommenderas!


Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin