Att sammanfatta semestern (del 1)

Postat i Livet därtill kl. 14:49 av | Skriv/Läs kommentarer(1) |

Försöker njuta av semestern nu men kan inte hjälpa att jag smått känner panik över att EN HEL VECKA har gått. Jag hoppas att jag kommer att känna mig peppad och framförallt utvilad om 1 1/2 vecka sådär. Är det någon som har något knep hur man ska passa på att uppskatta och njuta av semestern till max? Jag försöker ju stanna upp ibland och känna/säga "fy vad skönt det är med semester" men vet liksom inte riktigt om det hjälper. Eller så ligger felet i att jag är så fokuserad på att jag "måste" uppskatta/njuta av den. Hm, knepigt det där men tips mottages tacksamt.

Hursomhelst. Veckan i väst gick jättefort och det var himlans kul och mysiga att träffa hela A:s familj/släkt. Vi har spelat spel, haft kräftskiva, badat (M simmade massor andra gången, kul! Men med flytväst och lite mutkex såklart ;-)), tittat på film, shoppat, plockat blåbär/hallon i skogen, försökt att paddla kajak (kort tur, mycket blåst och en dålig Sandra). En jätterolig vecka helt enkelt som tog slut lite för snabbt!

Dagen innan vi åkte så var det tjejkväll hos A med F och N. Matkoma deluxe som uppkom genom fantastiskt god pulled pork och pavlova. Supertrevligt och det är alltid så himla roligt när vi fyra lyckas ses! 

Kolla mästerverket:

Annons:

Skriv/Läs kommentarer

  • Elisabeth 2013-08-14 Wow vilken fin tårta!!:)

    Svar:

    Eller hur!!! A borde bli konditor!

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin