Att ha stans snyggaste subwoofer

Postat i Livet därtill Matlagning kl. 20:55 av | Skriv/Läs kommentarer(2) |

Det är tur att jag har en karl med tålamod till tusen och som är väldigt mycket bättre på att mäta, klippa och klistra än vad jag är.

Vi har förvandlat subwoofern genom en deluxe makeover.Smälter in mycket bättre nu :-D. Och hur gick detta till? Vinylplast! Hur bra som helst! Blev något bubbligt på sina ställen men överlag tycker jag att det blev toppen!

Idag vaknade jag ganska utvilad omkring 8snåret men somnade faktiskt om tills klockan ringde klockan 9! 10:30 stod Hot Mojo på schemat och som tur var fick jag plats trots att jag var 3e reserv! Det var förskräckligt varmt men kändes underbart efteråt! Härligt att de har byggt om Sats Fridhemsplan så att Hot Mojon har flyttat närmre ;) Efter passet gick jag och A för att handla.

Klockan 14 gick jag och M på mopsträff och den snälla sambo jag har fixade pulled pork som nu står i ugnen för att gotta till sig. Spännande då det är första gången vi gör detta!

Annons:

Skriv/Läs kommentarer

 • Felicia 2013-09-01 Vilken karl du har! Blev de gott?
  Å vilken förvandling på subwoofern!

  Svar:

  Det blev svingott!!! Kan rekommenderas ;)

 • Elisabeth 2013-09-01 Snyggt! Tusan vad ni är duktiga! Kram

Skriv En Kommentar

Om mig

 • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

  Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

  Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin