Att ha mindre sjukstuga

Postat i Hemmet Allmänt kl. 14:33 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Hohojaja... Jag har nyss hämtat min mac som "legat inne på sjukan". Den är bara ett par veckor gammal men har betett sig väldigt märkligt i batteridriften under viloläge. Vi får se om teknikern har löst det nu. Allt som allt får jag väl ändå säga att jag är en ganska nöjd kund efter att ha fått igenom min argumentation  att de skulle titta på den kostnadsfritt/på garantin. Till saken hör att jag frågade den person som tog emot den om detta gick på garantin, vilket hon sa att det gjorde. Sedan försökte dem ändå ta 450 spänn av mig. Tack, men nej tack.

Något som verkar funka bra är bildströmmen... Gud så härligt det är att slippa alla dessa kablar!

Pärlan, nyss tagen med andra pärlan.

Jag fick ett sådant kopiöst sug efter pyttipanna så har nyss förkokat lite potatis! Jag skulle egentligen ha åkt upp till landet men med tanke på herr mops så vågar jag inte riskera en busstur på 2h. Han verkar dock må bättre idag! Är oerhört glad över att han kunde sova hela natten också.

Jag möblerade om lite för ett tag sedan till min stackars sambos förtret. Vilken tur jag har att han står ut med alla mina idéer. Resultatet?

Det sitter dock lådor i hela möbeln nu. Perfekt att göra en ny möbel av möbeln som användes till tvbänk förut!Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin