Att ha en schysst söndag

Postat i Okategoriserat kl. 22:29 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Mina fötter är så himla mjuka nu, superhärligt! Valde vitt lack och tänkte köra samma imorgon när jag ska lyxa iväg på salong igen! Detta hör väl egentligen inte till vanligheten men man ska ju stödja de lokala småföretagarna och det är ju trevligt att få fräscha till sig lite.

Försökte se Tenacious D ikväll med min bror men Grönan blev totalt proppfull så vi kom inte in.. :-(.

Har roat mig med att rensa och disponera om i klädsammaren också. Ibland kan man ju undra om man lider av någon sorteringsmani(?) Känner att jag haft så onödigt många kläder så nu har en hel del åkt.. Lika fullt i garderoben för det. Är inte helt nöjd med garderoben ändå och känner att mina älskade stackars väskor förtjänar en bättre plats än under klädstången på byrån. Det jag är mer nöjd över nu är att jag rensat ut såpass att min stackars sambo har fått lite mer space. Känns lite mer rättvist utrymmesmässigt nu. I-landsproblem detta men så är det ibland!

Påsen är gigantisk (tänk typ icakasse*3). Detta ska säljas/skänkas. Loppis någon?

Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin