Att göra hemkomst

Postat i Okategoriserat kl. 19:40 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Min andra Titan-väska (en sådan där som enligt de själva ska vara okrossbara, de både kör bil och slänger en slägga över den) har gått sönder i flygplatshanteringen. Den här gången upptäckte jag det på flygplatsen så jag kunde på ett mycket smidigt sätt anmäla det..och få en ny (dessutom rosa!) väska på en gång. Sjukt smidigt och sjukt enkelt. Tack SAS!

Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin