Helgen

Postat i Allmänt Livet därtill kl. 22:25 av | Skriv/Läs kommentarer(1) |

Den här helgen har ju varit helt jäkla otroligt fantastiskt, vilket sommarväder! Precis som resten av Stockholm så har vi försökt att utnyttja detta maximalt. Hängt på balkongen och cyklat massor! 
Sammanfattning:
-Cykeltur till mataffären i fredags.
-Långcykeltur till Ekerö i lördags, sedan kubb och helt sjukt bra tapas med några kompisar på Sthlm tapas.
-Cykeltur (med mops i cykelkorgen, gick faktiskt lite bättre än vad det gjorde igår) till hornsbergs strand där vi badade (alla tre :-D) och tog det lugnt. Senare åkte vi ut till norrort och lämnade över M till min mamma och man som ska passa honom i två veckor! Kommer bli jättetomt men förstås även lite skönt. Nu på kvällen cyklade vi iväg för lite glass i solen på norr mälarstrand. Stockholm har verkligen visat sig från sin bästa sida denna helg!!!

 

Annons:

Skriv/Läs kommentarer

 • Mia 2013-07-08 Åh lille sötismållgan! Han var ju för gullig i cykelkorgen också, där hade inte Raffe stannat en minut!
  Tapas är ju så gott, letar fortfarande efter den bästa tapas-restaurangen efter Manesa i Norrköping, den här kanske är något! Hälsa bror!

  Svar:

  Haha nä Raffe hade nog inte tyckt att det där var så himla kul. Tror att M var lite för trött för att orka protestera ;)

  Ja, den får vi gå till när ni kommer nästa gång :-D!!! A hälsar så mycket tillbaka :-) Hälsa till T och Raffe :) Kram

Skriv En Kommentar

Om mig

 • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

  Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

  Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin