Att svettas

Postat i Okategoriserat kl. 16:59 av | Skriv/Läs kommentarer(1) |

Tänkte att jag skulle vara smart och springa på gymmet istället för ute när någon faktiskt knep min transformers-biljett (jag stod i reserv och den sista gubben kom försent men fick plocka ut sin biljett ändå, orkade verkligen inte argumentera) men tji fick jag. Det var absolut dödsvarmt på gymmet så jag sitter och eftersvettas så att de droppar om mig på tbanan nu. Jag vet, asäckligt! Men vad skönt det var att träna påväg hem från jobbet, nu ska jag hämta M :-D

3 1/2 dag kvar till semestern!

Annons:

Skriv/Läs kommentarer

  • Mia 2013-07-29 Välkommen till Dalsland då när du äntligen har semester! Vill du ha sällskap när du springer här är du välkommen att hämta Raffe vilken dag som helst! :-)

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin