Att ha för-semester

Postat i Okategoriserat kl. 23:56 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

För-semester. Herregud vad skönt och nu är den här! Förvisso ska man tillbaka till kontoret på måndag men sedan är det bara två veckor kvar till den "riktiga" semestern. Känns som ett bra upplägg just nu =) 

Idag har jag jobbat och sedan gått på spinning och core. Kvällen bjöd på grillning på balkongen tillsammans med en vän till min sambo och min bror. Härliga sommarkvällar där värmen inte avtar och man märker liksom inte att klockan har blivit halv elva just p g a temperaturen men även ljuset. Försöker fylla minnesbanken med detta så att jag kan plocka fram känslan när man sitter där i slutet på oktober och det är kallt, mörkt och regnigt! 
Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin