Att låta kroppen vila

Postat i Allmänt Jobb kl. 15:36 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Hej hej hallå,

Har haft något skit liggandes i kroppen ett tag och efter mitt jobbäventyr i onsdags så kände jag att nu, nu kommer det nog att bryta ut. Kände att det var läge att låta kroppen få vila och återhämta sig efter halva jobbdagen igår. Är åtminstone inte halvdöv på vänsterörat längre (haft lock till och från sedan i onsdags eftermiddag). Har sovit väldigt mycket och känner mig något bättre.

Jag har dock inte kunnat låta bli att jobba lite. Sitter med ett underlag som jag känner att jag "måste" skicka iväg kommentarer på under kommande måndag. Har gått ganska ok hittills och det är alltid ett småartat kaos såhär i uppstartsskedet. 
Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin