Att ha julafton i juni

Postat i Okategoriserat kl. 17:39 av | Skriv/Läs kommentarer(1) |

Nu när vi (nästan) är klara med lil(l)a rummet så tänkte jag att det kunde vara trevligt med lite fina ljus och doftpinnar!

Annons:

Skriv/Läs kommentarer

 • Jolanda 2013-09-03 Hej Sandra! Jag satt och funderade på att kolla på och köpa Voluspa doftpinnar och så kom jag på att du skrivit om det på bloggen! :) vart köpte du dina pinnar och ljus?

  Kram
  Jolanda

  Svar:

  Hej! Ja, de doftar faktiskt sjukt gott :-D Jag köpte mina på agnesamelia.se. De hade en superbra rabatt för att de skulle flytta butik/lager just då men tror att de har ok priser även som ordinarie. Hade otur med första paketet som gick sönder och aldrig kom fram men de skickade om min order plus plåster-på-såren-present så det var bra kundservice :)

Skriv En Kommentar

Om mig

 • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

  Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

  Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin