Att ha inför semesterstress

Postat i Okategoriserat kl. 17:22 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Semester i all ära men herregud så stressande det är när man vet att vissa som man arbetar med försvinner i flera veckor, de går gärna om varandra och de går även om mig som har semester sent. När ska man hinna göra allt? Börjar känna att mitt ena projekt kommer stå still alldeles för länge för att det ska kännas bra. Lika bra att inse och intala sig själv att det är såhär arbetslivet är och försöka koppla av när man är ledig.

Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin