Att göra all in onsdag

Postat i Okategoriserat kl. 07:43 av | Skriv/Läs kommentarer(1) |

Herregud vilken effektiv dag det var igår! Snabbt hem från jobbet, hämta M, byta om och gå iväg på spinning (där kändes det typ som att ta en dusch, herregud vad varmt det var!) sedan hem, dusch, storstädning inkl golvmoppning, vikning av tvätt och lagning av fiskgratäng. Självklart gjorde jag ju inte allt själv och tack vare det så blev vi ju klara innan 21!

Är som min vän E på det planet, får något konstigt välbefinnande av att vara sådär effektiv.. Kanske lite knasigt!

Men med risk för äckel-varning (du som är känslig kan sluta läsa nu): det var så jäkla svettigt på spinningen att jag typ inte kunde hålla i mig pga all handsvett, var HELT sjöblöt! Men det är skönt att få svettas ur ordentligt!

Ikväll är det vinprovning med jobbet, trevligt!

Annons:

Skriv/Läs kommentarer

  • Elisabeth 2013-06-28 Haha! Att vara effektiv är ju lite som en drog;) Vilken kick man kan få;) Härligt med sådana dagar! Och håller med dig angående spinningen- sist jag var på spinning på sats var det helt galet varmt trots att de öppnade dörrarna. Kunde vrida ur mina kläder efteråt!
    Kram på dig!

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin