Att ladda

Postat i Okategoriserat kl. 22:21 av | Skriv/Läs kommentarer(1) |

Ojoj vadden här bloggen får lida bitvis!

Här rullar det på, lite för snabbt i vanlig ordning ;-).

Status f n är soffläge ätandes lösviktsgodis. Försöker bunkra (eller nåt) då jag imorgon inte får äta någonting förutom lätt frukost pga en inte alls rolig magundersökning på fredag! Är nog egentligen rätt mätt efter god oxfilé och choklad/hasselnötsmousse samt en massa fika idag. Vi har konferensdagar och de snålar inte på maten direkt. Gott och blir nog kämpigt imorgon (dag två) när jag inte får äta... Ska ta med ni lite smarrig grönsaksbuljong till lunch (mm blir nog jättegott ;-))

Annons:

Skriv/Läs kommentarer

  • Elisabeth 2013-05-30 Usch vad jobbigt att behöva fasta!:( Man blir ju oftast ännu mer hungrig bara för att man inte får äta. Hoppas tiden går fort och att undersökningen går bra! Kram

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin