Att fixa uteliv

Postat i Hemmet Livet därtill kl. 12:16 av | Skriv/Läs kommentarer(1) |

Balkongen börjar likna något, men vi saknar fortfarande de där balkongmöblerna som vi inte har hittat än!


Före!Efter!
Passade på att leka planteringsskola här igår när jag hade lyxen att bara jobba halvdag! Fick en massa jord och blommor av familjen i present, kul! Frukost kunde således avnjutas i en mindre betongstinn utemiljö (ja, vi har ju inte världens trevligaste utsikt kanske men man får göra det bästa av situationen, vi har iaf en balkong med solläge!).
Annons:

Skriv/Läs kommentarer

  • Elisabeth 2013-05-02 Men åååh vad mysigt! Nästa gång det är sol ute kräver jag en inbjudan till sol-häng på er balkong;) Kul att födelsedagen blev så lyckad! Slottsvistelsen såg fantastisk ut:) Kram E

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin