Att visa påsken

Postat i Hemmet Resa Livet därtill kl. 16:37 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |


Vi åkte till Grythyttan och fick bo i "Undantagsstugan" aka fattighuset. Först kändes det lite fattigt då det var kallt, brandlarm saknades och handfatets avlopp inte fungerade. Men efter att ha påpekat detta så blev det inte lika fattigt, utan vi fick byta till rummet bredvid och där minsann var det både varmt, stort, fanns brandlarm och ett fungerande avlopp.

Vi körde lite vinprovning och fick en rundtur i deras fina vinkällare. Efter detta var det dags att försöka dra upp bilens ruta som bestämt dig för att fastna i "öppet läge". Som tur var fick vi väldigt bra hjälp och service från personalen! Efter detta lilla äventyr (slutade lyckligt men innehöll bortskruvande av inredet på ena dörren) så firade vi segern med lite bastubad.


Vi åkte lite helikopter väl hemma i Stockholm igen. Stockholm är ju verkligen fantastiskt vackert!Solen sken och jag fick leka hemmafru. När man har bil får man passa på att köpa på sig tunga och otymliga grejer (detta innebar att vi spenderade halva påskafton på Bauhaus och Ikea typ).

Resultatet blev faktiskt väldigt bra men det är ju tyvärr lite för kallt för  både lavendeln och pelargonerna att stå på balkongen så de får gotta sig här inne. Men den som väntar på något gott...Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin