Att tappa en person

Postat i Jobb kl. 16:52 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Efter denna bildkavalkad så kanske det är dags att få skriva av sig några ord. Arbetsvveckan har varit lite av en mental påfrestning. Det var liksom både så den började, men också slutade. Jag fick nämligen ett extremt tråkigt besked. Min chef ska gå vidare och därefter slutar hon hos oss i slutet på maj.

En chef är bara en chef tänker ni kanske. Men det här, det här är faktiskt ingen vanlig chef. Nu är jag ju förstås inte svingammal, men några jobb har jag faktiskt avverkat och hon är lätt den absolut bästa chef jag någonsin haft.  Hon har verkligen hjälpt mig att utvecklas och funnits som ett extremt bra stöd sedan dag 1. Inte bara att hon är grymt proffsig och kompetent, så är hon en hejdundrandes människokännare vilket gör henne till någon som är oerhört mån om sin personal. Skulle nästan kunna säga att hon varit min förebild på arbetsplatsen. Därför känns det verkligen hårt att hon slutar. 

Klart att livet får gå vidare och det kommer säkert en väldigt bra ersättare. Men det är tråkigt att folk som man tycker om försvinner..så är det ju bara.


Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin