Att säga äntligen

Postat i Allmänt Företagandet kl. 16:43 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |



Blä och usch men nu äntligen är den klar. Deklarationen för 2012. Restskatt blev resultatet men det var inte helt oväntat. Faktum är att jag inte förstår alla som blir så in i bombens lyckliga över att "få tillbaka" på skatten. De har liksom lånat ut pengar gratis till staten i över ett år. Skämt åsido.. jag är nog bara avis ;-).


Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin