Att preppa cvitamin

Postat i Okategoriserat kl. 16:39 av | Skriv/Läs kommentarer(1) |

Börjar känna mig lite småsjuk. Helt slut i hjärnan och kroppen och då har jag ändå sovit kanonbra senaste dagarna. Inte läge eftersom det ska sjungas karaoke med gamla pluggkompisar så det står härliga till på fredag! Tog en apelsin på jobbet idag och hoppas att det hjälper ;-)

Annons:

Skriv/Läs kommentarer

  • Jolanda 2013-04-10 Nej fy du får inte gå och bli dålig nu Sandra! bäst du tar en apelsin imorgon också för att vara på den säkra sidan :) själv sjunger jag upp varje kväll så att jag är redo inför fredagens äventyr ;)

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin