Att börja sådär

Postat i Okategoriserat kl. 16:37 av | Skriv/Läs kommentarer(1) |

Morgonen började lite buttert när SL hade mastodontförsening på röda. Ja, inte bara ett vagnfel utan TVÅ inom loppet av typ 20 minuter. Sen ställde dem in tåget flera gånger. Trots att jag åkte bort från tcentralen för att göra bytet innan alla andra så kom jag inte med det första tåget i rullningen. Det var sjukligt varmt i tåget och jag var nära på att svimma (syrebrist och blodtrycksfall samtidigt typ, inte bra). När jag började känna blodtrycket sjunka så fick jag nästan lite panik eftersom det var så jäkla mkt folk, var omöjligt att röra sig.

Arbetsdagen slutade desto bättre när jag hängde på några av killarna på jobbet för att köra innebandy. Hur kul som helst men vet inte hur jag ska orka VipRn ikväll haha!!

Helt stört mkt människor, hela perrongen på centralen var fylld, kön började vid motsatt spår!

Annons:

Skriv/Läs kommentarer

  • Felicia 2013-04-17 Visst är innebandy kul!? Wohooo! Du kanske ska börja i vårt lag? ;)

    Svar:

    Hmmm vet inte riktigt om jg platsar...

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin