Att råka på sjukt bra service

Postat i Mållgan Livet därtill kl. 21:49 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Jag fick verkligen jordens bästa service häromdagen när jag skulle köpa hundmat i djurbutiken som ligger närmst. Den stora säcken som jag var på jakt efter hade tydligen butiken missat att beställa. När jag sa att jag istället köper den lilla så sa dem typ: nej, vi löser det, du får den eftersom det är vi som har gjort bort oss. Helt galet, trots att jag insisterade på att betala så sa dem att jag inte fick.

Tack säger jag och M!


Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin