Att önska glad påsk!

Postat i Livet därtill kl. 21:54 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Efter en mindre svettig halv arbetsdag och ett mycket svettigt spinningpass med kollegan så åkte jag för att hämta M. Klockan vad 13.30 när vi kom hem och solen sken som aldrig förr. Jag åt en snabb lunch i form av bananpannkaka (jo jag härmar/blev inspirerad av en annan bloggare), fixade mig i ordning och åkte ut till Täby bör att lämna M till mamma. I helgen blir vi vovvefria och ska åka iväg på lite äventyr! Efter att ha pussat M hej då så tog jag en sväng i Täby C för lite ärenden... Sen mötte jag upp N för att överraska A. Hon blev överraskad vill jag lova. Supertrevlig dag! Ligger nu halvjäst i soffan (efter pizza hos restaurangen här i huset igen) och ska njuta av ledigheten!

Hoppas att ni får en härlig påsk med en massa god mat och godis!
Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin