Att köra lite fredagsfilosofi

Postat i Livet därtill kl. 20:15 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Alla jobbdagar är ju inte alltid bra jobbdagar. Idag var det förvisso en sådan dag som var ganska bra, de flesta dagar är faktiskt det...

Men de dagar som inte är det så försöker jag alltid tänka på hur bra jag faktiskt trivs och hur roligt det faktiskt är att jag har fått möjligheten att jobba med det jag vill. Tänk vad häftigt det är med de valmöjligheter vi har i Sverige!

Jag slås ofta av tanken över vilken sjuhelv...himlans jobbresa jag har haft och då är jag ändå inte sådär supergammal än (när är man gammal förresten?). För 1 1/2 år sedan var jag livrädd och jättestressad (och jo ja, jag är ju lite otålig också) för att fastna där jag befann mig. Efter ett par rejäla farthinder och något som kändes som att jobba i en uppförsbacke så blev det plötsligt nedförsbacke. Den känslan mina vänner, den var helt obeskrivlig.

Kontentan är som sagt att faktiskt stanna upp och reflektera lite i nuet. Något som kan vara nog så svårt i lite av det ekorrhjul vi lever i. 
Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin