Att göra en rejäl torsdagsvariant

Postat i Okategoriserat kl. 16:02 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Nu blir det spinning så det står härliga till!
Sedan drar helgen igång, hur skönt är inte det?!

Igår när jag kom ut från duschen möttes jag av uppdukat bord i arbets/gästrummet med ost på pepparkakor, choklad och en flaska riesling. Väldigt trevlig och mysig start på torsdagskvällen... Sedan begav vi oss mot restaurang Proviant för att äta en dundermiddag! Behöver jag säga att man var ganska mätt sedan? Hemskt trevlig kväll som vände den där torsdagen till ngt mkt trevligare...

Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin