Att vakna till liv

Postat i Resa kl. 19:29 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Hemma sedan en vecka tillbaka. Den veckan har inneburit en halv kamp mot jetlaggen, återställande av balanssinnet (en vecka på båt sätter sina spår med gungningar kan jag lova) och en jobbvägg att slänga sig in i. Nu har jag fått tummen ur vagnen och äntligen fört över alla bilder till datorn!

Resans resultat då? Lite brunare, lite mer energi, lite mer avkopplad och minnesbanken full med semesterminnen.

Två dagar i Miami, tre stopp varvade med två cruisingdagar på havet blå och en intensiv shoppingrunda i Miami sammanfattar. Låter nog bilderna tala för sig själva.


Miami Beach

Balkong på hytten

Den lilla båten (helt SJUKT att den kan flyta, fortfarande fascinerad)

Grand Cayman

Sen Jamaica!
Sedan Haiti (mycket märklig surrealistisk upplevelse att springa runt på ett resortliknande, inhägnat område när man vet vad som egentligen försigår på Haiti)


Post-shopping, pre-flight. Haha, ompackning var den dagens ledord. Jag nöjde mig med "endast" två par Converse istället för åtta par som vissa andra. Fast klart att det blev några fler grejer än skor...
Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin