Att ha segdag

Postat i Okategoriserat kl. 17:28 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Hej,

Idag har inte många knop blivit gjorda. Sent i säng efter en förvisso mycket trevlig pubrunda och pokerspel(!) har resulterat i en väldigt seg dag. Jag har försökt att göra klart mitt bokslut och tagit två promenader med M. Nu funderar jag på att spackla vår vägg som såg sina bättre dagar innan nyårsafton innan det är dags att ge sig av till nästa galej!

Fick med mig några tulpaner hem idag iaf :-)

Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin