Att säga godmorgon

Postat i Allmänt Hemmet kl. 11:11 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Hej,

Det är en riktigt förkyld Sandra som har vaknat til liv här. USch och fy säger jag bara. Men det kommer ju som ett brev på posten när man får lite ledigt och kan "slappna av". Jag får nog gobka av dagens spinningpass och försöka ge min vovve en längre promenad istället. Andra saker som står på "schemat" idag? Slå in paket, Tömma en kartong i arbetsrummet samt kapa av gardinerna i sovrummet (eller ja, med en sådandär stryremsa). Främst det sistnämnda behöver jag ett lycka till för.


Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin