Att ha de sista dagarna

Postat i Okategoriserat kl. 17:32 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Mitt senaste inlägg visade den sista ordern. Kommer att lägga ned min verksamhet efter 7 år pga omständigheter som ligger utanför min kontroll. Det kanske var dags ändå..men nu har jag hamnat i en situation där jag ändå inte har något val. Jag hoppas att jag kommer att göra något eget vid sidan av i framtiden ändå..det är himla kul, lärorikt och ger mig någon form av tillfredsställelse. Webbplatsen går i graven den sista detta år!

Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin