Att ha måndag och november!

Postat i Allmänt kl. 17:13 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Men hej måndag!

Blogginspirationen kanske har hittat tillbaka! Nu är det bara tiden som saknas haha!

Först och främst så borde jag ju göra mig av med mitt bloggnamn.. Eller ja, modifiera om det lite. Men det kommer väl...

Nu är jag iaf hemma en sväng och laddar med apelsin och knäckemackor innan spinningen! Ska testa ett nytt Sats-center idag plus försöka hitta min sambo påvägen. Hur bra kändes inte det där att skriva?!! Ska tilläggas att vi båda är två yra höns med katastrofala lokalsinnen också.

Dagen har varit bra, jag har äntligen kommit ned i min mailskörd och de utmaningar som har legat på mitt bord börjar kännas mer och mer hanterbara. Snart känns det som att jag kan börja fokusera mer på min nya tjänst.

I veckan väntar konferens med jobbet (inkl övernattning) och födelsedagsmiddag för mammas man. Trevligt!
En annan trevlig sak är att vår ventilation har slutat att "dunka" och att jag fick supersnabb återkoppling på en av felanmälningarna på lägenheten. Plus i kanten på det!
Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin