Att våga ta det där steget..

Postat i Jobb kl. 00:14 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Det där med att söka och byta jobb är nog ganska läskigt för de flesta. Det handlar oftast om att slänga sig ut, lämna en trygg tillvaro, byta miljö och komma i kontakt med nya saker som man verkligen aldrig ens har närmat sig tidigare. Samtidigt kan man även känna sig illojal mot sin nuvarande arbetsgivare.

Trots alla rädslor blir utfallet oftast positivt. Och blir det inte bra på en gång, nej, då kommer det nya chanser. Till slut blir det faktiskt bra.

Att jag fick den stora chansen att byta jobb är något som jag ofta funderar på och är glad över. Inte nog med att jag får jobba med det jag är utbildad till (och verkligen, verkligen är intresserad av!) så har jag fått bättre arbetstider, bättre förmåner, bättre lön, mer fritid och närmre till jobbet. Detta leder till att jag också mår ännu bättre! Jag har också haft turen att få trevliga kolleger (vilket även det förra jobbet bjöd på ska understrykas :-)). Visst har det inte gått speciellt lång tid, nästan exakt 4 månader på dagen, men jag trivs ändå så fantastiskt bra och magkänslan fortsätter i en uppåtgående trend.

Man är på jobbet mer än 1/3 av sitt vardagsdygn. Det är ganska många timmar det. Att de timmarna ska vara någonting positivt är väl då självklart?! Tänk att kunna säga att det ska bli kul att gå till jobbet, tänk att kunna säga att man ibland också längtar dit. Det kan jag göra!

Men nu är det läggdags, godnatt!
Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin