Att göra slag i sak

Postat i Livet därtill kl. 23:47 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Kvällsskrivning.

Dagen på jobbet gick i en rasande fart. Likaså denna vecka! Det har varit väldigt varierande i arbetsbelastningen men det har funnits att göra hela tiden. Nästa vecka tar det nog fart på riktigt. Känner mig inte riktigt varm i kläderna än -även fast det har gått 4 månader, men oftast känns det bättre och bättre för varje dag. Man blir ju aldrig fullärd, däremot kan man bli säkrare på sin sak så att säga.

Efter jobbet signerades det uppdragsavtal på mäklarbyrån. Spännande! Framtiden är lite oviss, vilken den iofs oftast är. Det kanske slutar med att jag får byta namn på bloggen, eller kanske inte,
Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin