Att prova något nytt

Postat i Livet därtill kl. 15:46 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Det där med bilköring är ju kanske inte riktigt det jag drömmer om och längtar efter. Jag har haft körkort i snart 5 år men jag nyttjar sällan körkortet. Denna vecka skulle jag hämta min mors bil norr om stan. Istället föreslog hennes granne (som ibland lånar bilen) att hon kunde ta den in till centralen så kunde jag plocka den därifrån istället. Betydligt enklare och smidigare, men jag kunde inte låta bli att känna paniken som smått kom krypande.

Jag har aldrig kört bil i city.
Tills nu.

Och, inga olyckor hände, utan det flöt på bra. Som "tur" var spöregnade det så några galna cyklister såg jag inte till och det var överhuvudtaget inte så mycket trafik. Passade på att svänga förbi Ica också för att plocka hem mina klämmor (vägde 18 kg plus att paketet var trasigt!) samt handla. Så himlans smidigt! Men herrejävlar vad dyrt det är med parkering. Imorgon kommer det att kosta apa...undrar om man ska parkera någonannanstans? Hmm..

Det är sådant här, att prova något nytt, som gör en stolt (för att inte låta så ödmjuk).
Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin