Att ha upplevt en smakresa

Postat i Okategoriserat kl. 15:59 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Igår hade jag det stora privilegiet och nöjet att besöka Mathias Dahlgren. Det var en storslagen mat- och vinresa som jag kommer minnas länge. Servicen var av högsta klass och balansen mellan ingredienser i rätterna och utvalt vin var praktiskt taget perfekt. Sen kan jag känna att det är lite olustigt att få nya servetter och stolen inskjuten efter att man kommit tillbaka från toalettbesök, dörren upphållen till toaletten osv. Men det är väl så det "måste" vara för att få stjärnor i michelinguiden!

Efter det lilla kalasandet av alla 8 rätter plus x antal "mellan"rätter så fick man med sig lite frukostbröd. Trevligt mervärde ;-)

Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin