Att ha tidsbrist

Postat i Allmänt kl. 21:00 av | Skriv/Läs kommentarer(1) |

Ojojoj, så var det nästan juli. Semestern närmar sig med stormsteg!

Det märks på jobbet att semestertiderna har börjat. Häromveckan var det en peak och nu har något konstigt lugn infunnit sig. Men man vet aldrig, det kanske överraskar igen ;-). Oavsett så sitter jag fortfarande och funderar på hur himla glad, tacksam och nöjd jag är över mitt jobb. Jag trivs väldigt bra och det är verkligen KUL att jobba med det jag är utbildad till. Jag får möjlighet att ta mer och mer ansvar vilket även det är väldigt tillfredställande.

Annars så går det på i ungefär 180. Dygnet har för få timmar. Det är jobb, företaget (kommer in ett par beställningar i veckan), träning och en hel del styrelsearbete på det. Detta år har det verkligen blivit mycket arbete i styrelsen om man jämför med föregående år. Samtidigt så vill jag ju även ha oplanerad tid som man kan spendera med dem man tycker om! Oftast brukar den oplanerade tiden sluta med att man planerar in den ändå, men det är väl så det fungerar för alla.

Kommande lördag fick jag dock direktiv att inte planera in något. Blev totalt överraskad av min kärlek med en hotellvistelse. Ska bli himlans mysigt och trevligt!
Annons:

Skriv/Läs kommentarer

  • Felicia 2012-06-29 Men åh vilken trevlig överraskning av honom! Fint gjort :) Hoppas ni får de mys!

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin