Att göra en summering

Postat i Okategoriserat kl. 10:34 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Efter en intensiv vecka bl a innehållandes tjänsteresa (min första t o m) så slutade den med en brakförkylning.

Jag gick hem från jobbet torsdag morgon och stannade även hemma igår. Även om jag var hemma så kunde jag jobba vilket jag praktiskt taget gjorde under hela gårdagen. Kanske inte jättesmart men har man en inlämning/redovisning så är jag alldeles för lojal för att inte hålla tiden. Allt är ju iofs inte klart men nästan! Sedan är det ju inte jättejobbigt att ligga i soffan och göra det...så blev det iaf! Har varit fruktansvärt trött i kroppen men det känns faktiskt mycket bättre!

Annars så ska sommaren vara här har jag hört. Ser fram emot de minitrippar som är planerade. Jag måste nästan dagligen nypa mig i armen för att kolla om min verklighet är sann. Det är den visst. Har haft ett sådant flyt i ett halvårs tid att jag verkligen stannar upp i vardagen för att försöka uppskatta det så ofta det går. Och allt började egentligen genom en fika :-).

Om det är något intresse som jag och min kärlek delar så är det mat. Haha! Vi besökte Mississippi Inn för en vecka sedan för en riktig amerikansk brunch!

Det var otroligt ljust under min lilla resa i veckan. Tur att det fanns mörkläggningsgardiner!

Det där matintresset innebär att en av oss även är riktigt bra på matlagning. Och inte är det jag ;-)

Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin