Att ha fixarhelg deluxe

Postat i Okategoriserat kl. 17:00 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Är helt slut! Kom hem igår ifrån trevliga dagar i Västervik men har inte legat på latsidan för det.

Igår kväll tvättade jag fem maskiner och gick och handlade. Idag har jag varit iväg till Plantagen med en i trädgårdsgruppen vilket resulterade i 3 1/2 h plantering och fixande efteråt. Men nu har vi iaf pelargoner i alla trapphus och en vattenslang. Passade på att värva två medlemmar till vattning när de dök förbi oss. Dryga 4h ute resulterar iaf i lite färg. Nu är jag påväg hem efter att ha kollat/beställt matta m.m. Ska fixa en order när jag kommer hem samt så lite basilika. Sen blir det soffan ;-)

Före.

Efter.

Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin