Att nästan äta sig fördärvad

Postat i Resa kl. 15:47 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Ett inlägg helt tillägnat mat. Det bev nog en sisådär 4-5 Starbucksbesök. Tog dock nästan två dagar innan jag klev innanför den bekanta tröskeln för första gången.Vi gjorde ett besök på "Barbecoa". Det var helt klart gott men jag skulle inte rekommendera att 4h innan ha ätit en stor tallrik med en friterad jättefisk på. Jäkligt orutinerat. Jamie bjöd på lamm, en mycket kämig potatispuré samt spenat.Herr Oliver (som förövrigt man ej såg röken av) hade egna små sockerbitar. Sweet.Slutligen så fick jag tag på en av de bättre Magnum-glassarna. Magnum Mint. Senast jag åt en sådan var nog på någon av de engelska kanalöarna för cirka 15 år sedan. Varför kan inte vi också få in den?Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin