Att åka ut

Postat i Resa kl. 15:40 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |


Det blev inget Tweet. Men kunde ha blivit!


Vi gjorde ett försök till att åka ut i förorten(?) för att besöka en gammal kyrkogård. Med en förkylning som gjorde sig påmind stannade vi utanför kyrkogården för att istället gå och ta en fika. FIkat som bestod av en konstig kaffe på ett riktigt suspekt ställe fick sätta punkt för det förortsbesöket. Kul att ta sig ut från stadskärnan dock :-)
Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin