Att skåla i té

Postat i Livet därtill kl. 21:36 av | Skriv/Läs kommentarer(1) |

Förutom två ynka, små inlägg på 11 dagar så har det onekligen varit stendött här. Iaf om man bortser ifrån alla trevliga kommentarer som droppat in från N (vilka jag inte kunnat godkänna via blogg-appen.. märkligt).
Kan iaf hälsa N att bröden blev riktigt bra.

Annars då? Sitter och skålar i té efter att ha haft ett dryga timmen långt möte med styrelsen. Imorgon väntar en hyfsat spännande dag. Den kan eventuellt bli mer spännande än dagen som varit.

Veckan har på något sätt känts så innehållsrik att jag redan tror att det typ är torsdag. Det är det ju inte... men nästan :-)

Skål!


Annons:

Skriv/Läs kommentarer

  • Felicia 2012-02-29 Jag känner en viss saknad av inlägg här... önskar du kunde uppdatera lite oftare. Din blogg underhåller mig!

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin