Att runda av veckan

Postat i Allmänt Livet därtill kl. 15:42 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

Fantastiskt bra vecka som börjar gå mot sitt slut.

I träningsavseende har denna vecka varit kanon, var länge sedan jag både hann och orkade få in 3 pass på en vecka.. känns riktigt bra!

I fredags var som sagt F&F här på middag.. mycket trevligt att de orkade ta sig in hit. Igår var jag på inflyttningsfest på kvällen. Blev lite bråttom så jag fick klämma en Cheese&Bacon bite på 7eleven. Sätter mig på bussen och upptäckte att jag inte hade något tuggummi. Mys. Den där korven smakar (och även luktar) hyfsat mycket. Kan ju dock tillägga att det inte är världens smartaste att grunda med en korv innan en hel del vinintag. Va hemma hyfsat tidigt hos M och somnade vackert i soffan efter nattmat i form av Nutella.
Härlig matdag den där lördagen. Haha!

I förmiddags var det spinning. Flåsigt och svettigt men är övertygad om att eventuella alkoholrester försvann fortare än kvickt.

Annars då.. veckan innehöll en resebokning också. London baby!

Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin