Att sammanfatta en känsla.

Postat i Företagandet kl. 19:56 av | Skriv/Läs kommentarer(2) |

Haha.. alltså.. Ni ska bara veta känslan när du har svettats med en hög av papper, fått sifforrna att stämma på pricken, även på det där lilla, lilla öret. Slår igen årsbokslutet förnöjt, tar tag i årets bokföring... och upptäcker att du missat en faktura som tillhör föregående år. Fyfan ...sammanfattar den känslan.


Men jag tog det med mer ro än vad jag trodde. Gör om, gör rätt. Allt går att lösa och nu äntligen är jag klar. Nu ska det bara börja säljas också! Ny lev. i nästa vecka!

Annons:

Skriv/Läs kommentarer

 • Felicia 2012-01-08 Hääääääärligt!!!! Du kan ju utnyttja Fredrik som din praktikant annars, då han har tråkigt och en vecka kvar på sinn semester!
 • Nicole 2012-01-22 Haha stackare!
  Sitter just nu och läser igenom din blogg. Jag har inte läst sen innan jullovet så jag har en del trevlig läsning att se fram emot:)
  PUSS!

Skriv En Kommentar

Om mig

 • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

  Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

  Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin