Att kanske inte vara helt klok.

Postat i Livet därtill kl. 21:37 av | Skriv/Läs kommentarer(0) |

I sann Sandra-anda har jag förberedd pre-frukost och post-frukost redan nu eftersom det vankas BodyPump 06:30 imorgon. Den här gången har jag även dubbelkollat att det är Odenplan jag ska till. Så att det inte blir som senast. Gick i väg i lagom tid till ridhemsplan. Har 100 meter kvar, tittar till en extra gång på mobilen och upptäcker att jag BORDE ha gått till Odenplan. Too late.  Men med lite tur var gymmet förstående och de bokade av mig (trots att man måste göra det senast en timme innan passets början), så jag slapp en prick!


Annons:

Skriv/Läs kommentarer

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin