Att känna att vintern snart är slut

Postat i Livet därtill kl. 21:55 av | Skriv/Läs kommentarer(3) |

Det är redan slutet på januari. Det innebär (i min värld) att det bara är en vintermånad kvar. EN(!). Det är ju helt fantastiskt. Längtar efter ljusare tider, fågelkvitter på morgonen, solsken och miljöombyte.

Veckan innehöll alltifrån huvudvärk till kickoff, styrelsemöte och spansk middag på "Ramblas" med R, E och deras jobbkompis M  Den innehöll även en mysig middag på hemmaplan och en massa värme. Veckan toppades/helgen inleddes med en fransk middag på "Byn" och lördagen bjöd på en mysig middag (igen) på bortaplan. Redigt bortskämd med en massa god mat denna vecka helt enkelt.

 
Bloggbar matbild. En väldigt annorlunda och god lasage.

Helgen har annars varit rätt lugn. Igår utförde jag diverse praktiska saker som att hämta medicin, köpa hundmat och sola. Känner mig blekare än blekast och det var dags att göra ett tappert försök till lite mer nyans. Idag blev det sovmorgon, promenad och försök till serietittande. Kvällskvisten har bjudit på lite orderfix och annat praktiskt.Ska göra ett försök till att titta på "En shopaholics bekännelser" nu och sedan  sova. I veckan blir det mission att planera köket/få arslet ur vagnen och bestämma exakt vad jag ska ha, fixa CA-modulen som bråkar och få till det där med iCloud. 

Godnatt!
Annons:

Skriv/Läs kommentarer

  • Felicia 2012-01-30 Imponerade snygga lappar!
  • Felicia 2012-01-30 De ser ut som de e popcorn på lasangen, kan du dementera detta?
  • Sandra 2012-01-30 Jag har en bra marknadsföringschef Fellan! Och dina popcorn är faktiskt VÄLhackade mandlar. Prutt på dig!

Skriv En Kommentar

Om mig

  • Hej! Jag heter Sandra och har nyligen bosatt mig på Kungsholmen tillsammans med sambo och hund.

    Till vardags arbetar jag och har fram tills nu även varit egen företagare. Min fritid kantas av min stora kärlek, min vovve M, träning, vänner och ett ständigt jagande efter affärsidéer.

    Jag älskar New York, en stad som under en period har varit mitt hem. Jag är opraktiskt lagd, älskar tekniska prylar, äter gärna god mat och bloggar om vardagens ting när inspirationen finner sig.

Tweets från Sandra


Kategorier

Länkar

Arkiv

Blogg listad på Bloggtoppen.se
bloglovin